Uw woning ook op vakantietipszweden?

Na al die tijd is het zover: Eindelijk het huisje in het buitenland!

Maar u wil het niet 90% van de tijd leeg te laten staan, dat is zonde. Een paar vrienden willen er ook wel heen, maar daar verdient u het ook niet mee terug. Kortom;

Is uw huisje nog niet volgeboekt dit seizoen?

Met een vermelding op vakantietipszweden.nl komt uw vakantiewoning dagelijks onder de aandacht. Vele mensen uit Nederland en België bezoeken deze site. Dit zijn mensen die allemaal op zoek zijn naar informatie over een vakantie in Zweden. De ideale doelgroep voor het verhuren van uw vakantiewoning!

Hier kunt u informatie plaatsen over uw vakantiewoning(en)

Overzicht

Een korte aantrekkelijke beschrijving wat u huisje te bieden heeft. Korte stukjes over de indeling van het huisje, de ligging, de tuin, uitzicht, noem maar op.

Faciliteiten

Een overzichtelijke opsomming met wat uw vakantiehuisje allemaal heeft.

Foto’s

U kunt het nog zo mooi vertellen, duizend woorden kunnen niet op tegen één goede foto. De vermelding van uw vakantiewoning spreekt natuurlijk veel meer met een paar mooie foto’s.

Kaart

Met een ingesloten kaart van Google Maps kunnen potentiële huurders zelf de omgeving bekijken. Ook is het mogelijk de afstanden tot de verschillende faciliteiten in de buurt aan te geven.

Tarieven

Een overzicht van de beschikbaarheid en tarieven is ook handig. Zo schept u duidelijkheid en voorkomt u teleurstelling.

Kosten

De kosten voor vermelding op vakantietipszweden.nl bedragen € 45 per jaar. Hiervoor staat u een jaar lang op deze site en komt onder de aandacht van onze groeiende groep Twitter volgers.

Extra mogelijkheden

U kunt het tekstschrijven en fotograferen ook uitbesteden aan vakantietipszweden.nl. Hiermee bent u ervan verzekerd een goede indruk achter te laten aan de vele bezoekers van deze site, uw ideale doelgroep!

Meer weten of direct aanmelden?

Meer weten over een vermelding op deze site? Vul dan dit contactformulier in.